Dorn therapie

De Dorn therapie is een effectieve en zachte therapie voor het opheffen van gewrichtsblokkades, kromming in de wervelkolom (scoliose), bekkenscheefstand en beenlengteverschil. Door deze behandeling verdwijnen klachten als rug-, nek- en hoofdpijn. Dorn therapie is een samenwerking tussen jou en mij; een combinatie van druk uitoefenen en bewegen.

De wervelkolom is het stabiele, beschermende omhulsel van het ruggenmerg, onze grootste bundel zenuwen die van de hersenen naar alle organen in ons lichaam voert. De wervelkolom behoort recht te zijn. Een kromming in de wervelkolom kan ontstaan door een verschil in beenlengte. Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan oplopen tot wel 4 centimeter. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en ontstaat er een kromming in de wervelkolom. Dit kan tot pijnklachten leiden.

De Dorn therapie begint met het vaststellen van het beenlengteverschil en het opheffen hiervan. Vervolgens wordt de wervelkolom nagekeken op scheefstand van wervels. Op zachte wijze worden scheefstaande wervels terug op hun plaats gezet. Tegelijkertijd wordt het bindweefsel tussen de wervels los gemaakt, waardoor de doorbloeding verbetert.

Behandeling van 60 minuten: € 70,00Contact
De Luisterende Handen
Massagepraktijk
Daalakkerweg 27
6041 BK ROERMOND

Telefoon: 06 - 40 32 11 05

E-mail: info@deluisterendehanden.nl Internet: www.deluisterendehanden.nl

Openingstijden
Maandag   13:00 - 20:30 uur
Dinsdag   13:00 - 20:30 uur
Woensdag   09:30 - 17:00 uur
Donderdag   09:30 - 17:00 uur
Vrijdag   gesloten
Zaterdag   gesloten
Zondag   gesloten


Postul.Art ontwerpt

Privacy verklaring
Privacy verklaring