Even voorstellen...

Ik ben Steffie Heijnen en heet je van harte welkom op de website van mijn massagepraktijk "De Luisterende Handen"! Mijn belangstelling voor masseren werd gewekt in 2005 na het volgen van een cursus "leren masseren". Dit vond ik zo leuk dat ik vervolgens de opleiding Sportmassage in 2006 heb gevolgd. In 2007 heb ik de opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen in Dordrecht.

Gaandeweg deze opleiding kreeg ik steeds meer inspiratie en ideeën om zelf een praktijk te beginnen, om mensen met diverse klachten te kunnen helpen.

Door goed te "luisteren" naar de signalen die het lichaam van iemand met klachten afgeeft, kun je op zoek gaan naar de oorzaak, de basis van het klachtenpatroon. Vervolgens kan ik samen met jou, en met behulp van diverse massagetechnieken, je helpen om deze klachten - bijvoorbeeld nekklachten, lage onderrugpijn, vastzittende schouders - te verminderen en waar mogelijk geheel op te lossen.

Tijdens de opleiding Massagetherapie ben ik in aanraking gekomen met voetreflex. Dit vond ik zo interessant dat ik in 2010 de 3-jarige opleiding voetreflextherapie ben gaan volgen bij Total Health in Eindhoven. Voetreflex bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en zorgt voor verbetering van de zenuw- en hormoonfuncties.

In 2018 ben ik begonnen met de opleiding craniosacraal therapie. Een craniosacraal behandeling nodigt het lichaam zo veel mogelijk uit om te gaan functioneren zoals de bedoeling is, en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Tijdens de opleiding werd me verteld dat je als craniosacraal therapeut “leert luisteren met je handen”. Zo mooi dat mijn praktijk ook zo heet! Ik heb de 4-jarige opleiding gevolgd bij PSCA in Bussum, en ben dan ook zeer verheugd dat ik deze vorm van behandelen aan kan bieden in mijn praktijk.

Ik hoop je binnenkort een keer te mogen verwelkomen in mijn praktijk "De Luisterende Handen" voor een therapeutische behandeling of voor een heerlijke ontspanningsmassage!

Steffie HeijnenContact
De Luisterende Handen
Massagepraktijk
Daalakkerweg 27
6041 BK ROERMOND

Telefoon: 06 - 40 32 11 05

E-mail: info@deluisterendehanden.nl Internet: www.deluisterendehanden.nl

Openingstijden
Maandag   13:00 - 20:30 uur
Dinsdag   13:00 - 20:30 uur
Woensdag   09:30 - 17:00 uur
Donderdag   09:30 - 17:00 uur
Vrijdag   gesloten
Zaterdag   gesloten
Zondag   gesloten


Postul.Art ontwerpt

Privacy verklaring
Privacy verklaring