Even voorstellen...

Ik ben Steffie Heijnen en heet je van harte welkom op de website van mijn massagepraktijk "De Luisterende Handen"! Mijn belangstelling voor masseren werd gewekt in 2006 na het volgen van een cursus sportmassage. In 2007 heb ik de opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen in Dordrecht.

Gaandeweg deze opleiding kreeg ik steeds meer inspiratie en ideeën om zelf een praktijk te beginnen om mensen met diverse klachten te kunnen helpen. Door goed te "luisteren" naar de signalen die het lichaam van een persoon met klachten afgeeft kun je op zoek gaan naar de oorzaak, de basis van het klachtenpatroon.

Vervolgens kun je met behulp van diverse massagetechnieken deze persoon gaan helpen om deze klachten - bijvoorbeeld nekklachten, lage onderrugpijn, vastzittende schouders - te verminderen en waar mogelijk geheel op te lossen.

Tijdens deze opleiding ben ik vervolgens in aanraking gekomen met voetreflex. Dit vond ik zo interessant dat ik de 3-jarige opleiding voetreflextherapie ben gaan volgen bij de Total Health in Eindhoven. Met voetreflextherapie is het mogelijk om een breed scala aan klachten en aandoeningen, zoals hooikoorts, maag- en darmklachten, effectief te behandelen.

Voetreflex bevordert ook de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en zorgt voor verbetering van de zenuw- en hormoonfuncties. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik vanaf heden deze vorm van behandelen aan kan bieden in mijn praktijk.

Ik hoop U binnenkort een keer te mogen verwelkomen in mijn praktijk "De Luisterende Handen" voor een therapeutische behandeling of voor een heerlijke ontspanningsmassage! Contact
De Luisterende Handen
Massagepraktijk
Daalakkerweg 27
6041 BK ROERMOND

Telefoon: 06 - 40 32 11 05

E-mail: info@deluisterendehanden.nl Internet: www.deluisterendehanden.nl

Openingstijden
Maandag   13:00 - 20:30 uur
Dinsdag   13:00 - 20:30 uur
Woensdag   09:30 - 17:00 uur
Donderdag   09:30 - 17:00 uur
Vrijdag   gesloten
Zaterdag   gesloten
Zondag   gesloten


Postul.Art ontwerpt

Privacy verklaring
Privacy verklaring